Monday, September 10, 2012

French lace on pink chiffon

Ni baju aku sendiri, try buat patch lace pakai french lace pulak. Baru tau betapa mahalnye french lace tu. Pastu nk jimat2 beli semeter je pon x boleh sebab lace tu kn ade corak, so kene adjust corak tu elok2 kt lengan dan bawah baju biar balance and center.. Utk first timer pening gak la cuba mengadjust mula2 tu tapi once dh settle menampal lace laju je kerja menjahit pearl tu.. Ini lah hasil ye..

Bling bling baju kanak-kanak perempuan comel

Kata raya kan, takkan mak2 je nak melaram, anak nk melaram jugak. So mari blingkan baju si gigirl yg comel tu.

Crumble biru orange

Crumble kali ni dijahit pada lengan baju bercekak.. Rasa berseri sgt cekak baju ni dgn crumble, x payah pakai gelang dah.. Hehe

Flowery tiga berbeza

This time flowery ni dijahit pada lengan baju bercekak.. Pening gak kepala memikir nk buat bunga yg mana.. Pikir punye pikir last2 aku buat tiga jenis bunga sekali... Hopefully tuan punye baju suka..

Pearl beriring candy like pink

Warna dia cam nk makan je kan.. Hehe.. Anyway, ni baju one of my faveret customer, Ruzza. Actually ingatkan baju ni x sempat siap before raya, sekali sempat plak uollsss.. Dpt la ruzza tambah koleksi baju raya dia tahun ni.